Heli Järnefelt

Palvelut: Lyhyt- ja pitkäkestoinen psykoterapia sekä lyhyemmät työterveyspsykologiset konsultaatiot. Minulla on pätevyys tarjota Kelan kuntoutuspsykoterapiaa.

Olen koulutukseltani psykologian tohtori sekä psykoterapian ja terveyspsykologian erikoispsykologi sekä integratiivinen psykoterapeutti. Integratiivisuus tarkoittaa sitä, että yhdistän työskentelyssäni eri terapiaviitekehysten näkemyksiä ja menetelmiä asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Minulla on pätevyys toimia myös työterveyspsykologina.

Terapeuttina ja psykologina pyrin mahdollistamaan sen, että käynneillä on turvallinen ja arvostava ilmapiiri. Minulle on tärkeää muodostaa asiakkaan kanssa hyvä yhteistyö- ja vuorovaikutussuhde, joka edistää asiakkaan kokemusten yhteistä tutkimista. Psykoterapian alussa muodostan asiakkaan kanssa yhteistyössä kokonaisvaltaisen yksilöllisen käsityksen ja ymmärryksen hänen elämäntilanteestaan, vaikeuksistaan ja vahvuuksistaan. Tämän pohjalta hoidolle asetetaan yhdessä tavoitteet. Hoidon tavoitteita ja menetelmiä arvioidaan hoidon aikana ja muutetaan tarpeen mukaan. Hoidon tuloksellisuutta arvioidaan säännöllisesti.

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Asiakaskuntani on hakenut apua erilaisiin tilanteisiin. Minulla on pitkä kokemus mm. masennus-, ahdistus-, paniikki- ja unihäiriöiden sekä kriisien, traumaattisten kokemusten ja työuupumuksen hoidosta.

Yhteystiedot: heli.jarnefelt [ät] saunalahti.fi, p. 045 1370827  Tällä hetkellä pystyn tarjoamaan uusia aikoja vain työterveyshuollon asiakkaille. En valitettavasti pysty ottamaan asiakkaita Kelan kuntoutuspsykoterapiaan.


<< takaisin