Mirja Sandbacka

Palvelut: Tarjoan neuvontakäyntejä ja yksilöpsykoterapiaa aikuisille ja nuorille aikuisille. Työhistoriani kattaa vuosikymmenen verran kokemusta psykologina mielenterveystyössä mm. psykiatrian poliklinikalla. Olen työssäni hoitanut monenlaisista ongelmista, mm. masennuksesta, ahdistuksesta ja sosiaalisista peloista kärsiviä. Erilaiset elämäntilanteet voivat olla terapiaan hakeutumisen taustalla, esimerkiksi elämänmuutokset, kuormitus työssä tai opiskelussa ja ongelmat ihmissuhteissa.

Psykoterapia on yhteistyössä tapahtuvaa kokemuksen tutkimista. Terapeuttina olen rauhallinen, keskusteleva ja empaattinen. Työskentelyotteeni on tutkiva ja asiakasta arvostava, ja minulle on tärkeää rakentaa asiakkaani kanssa toimiva ja avoin luottamussuhde, jonka varassa vuorovaikutus ja terapia etenevät.

Työskentelyni pohjautuu psykoanalyyttiseen viitekehykseen. Terapiassa tavoitteena voi olla itsetuntemuksen parantuminen, lisääntynyt kyky tunnistaa ja käsitellä tunteita, ihmissuhteiden ja ahdistuksen helpottuminen sekä sitä kautta voimavarojen lisääntyminen elämässä.

Hinnat: Yksilöterapiakäynti 90 € / 45 min.

Yhteystiedot: sandbacka.mirja [ät] gmail.com, p. 0503712964


<< takaisin