Mika Backlund

Palvelut: Tarjoan lyhyttä ja pitkää yksilöpsykoterapiaa aikuisille ja nuorille. Olen kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti ja psykologi, jolla on pitkä kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta. Nykyisin toimin kuitenkin täyspäiväisesti yksityisenä psykoterapeuttina. Lähestymistapani terapiatyössä on laajemmin integratiivinen, ei rajatusti vain kognitiivis-analyyttinen.

Kuuntelen terapeuttina mahdollisimman herkästi sitä, mitä sinä asiakkaana minulta toivot. Olen myötäelävä, asiakastani kunnioittava ja hänen tilanteeseensa paneutuva. Pyrin tarjoamaan edellytykset sellaiselle luottamukselliselle yhteistyösuhteelle, jossa sinä pystyt mahdollisimman vapaasti ilmaisemaan kokemuksiasi ja toiveitasi, niin omaan elämään kuin terapiatyöhön liittyen. Tilanteesi hahmottaminen ja hoidon tavoitteiden asettaminen ja seuraaminen tapahtuu yhteistyössä. Vaikka reagoin terapeuttina ammattini kautta ja asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukaan, olen läsnä aidosti omana itsenäni, edellä kuvatun lisäksi myös hyväntuulisesti ja huumorilla.

Hinnat: Yksilöterapiakäynti 90 € / 45 min.

Yhteystiedot: mika.backlund [ät] live.com, p. 0407172369 (en tällä hetkellä voi ottaa uusia asiakkaita pitkään psykoterapiaan)

Lisätietoa: Minduu.fi


<< takaisin