Arja Sarkio

Palvelut: Tarjoan lyhyitä ja pitkiä koulutusvaiheen pariterapioita. Työskentelen pääasiassa työparina psykologi Selma Gaily-Luoman kanssa.

Olen pohjakoulutukseltani psykologi. Olen tehnyt aikuisten mielenterveystyötä psykiatrisessa sairaala- ja avohoidossa vuodesta 2007. Työssäni olen kohdannut paljon haastavissa tilanteissa olevia yksilöitä, pareja ja perheitä. Samalla olen saanut nähdä, kuinka valtava merkitys läheisillä ihmissuhteilla voi hyvinvoinnille olla. Siksi kouluttaudun tällä hetkellä voimavarakeskeiseksi pari- ja perheterapian psykoterapeutiksi. Valmistun koulutuksesta keväällä 2020 ja Terapiatalo Soinnussa teen koulutusvaiheen pariterapiaa.

Olen asiakkaitani kunnioittava, kuunteleva ja joustava. Olen aktiivinen, mutta annan tilaa asiakasparien keskinäiselle dialogille. Pyrin olemaan toiminnassani mahdollisimman läpinäkyvä ja selkeä. Tavoitteet ja toimintatavat määritän yhdessä asiakasparin kanssa ja muokkaan omaa toimintaani heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaan. Panostan hyvään yhteistyösuhteeseen, koska pidän sitä terapian tulosten kannalta hyvin tärkeänä.

Hinnat: Pariterapiakäynnit 75 € / 75 min. tai 90 € / 90 min.

Yhteystiedot: Arja.Sarkio [ät] gmail.com, p. 045-1593422


<< takaisin