Elina Marttinen

Elina Marttinen

Palvelut: Tarjoan pitkiä psykoterapioita, lyhytterapioita sekä yksittäisiä konsultaatiokäyntejä aikuisille ja nuorille (yli 16-vuotiaat).

Olen integratiivisesti suuntautunut psykoterapeutti, psykologi ja psykologian tohtori. Minulla on pitkä kokemus ennaltaehkäisevästä mielenterveystyöstä kolmannelta sektorilta.

Terapeuttina olen lämmin, empaattinen ja keskusteleva. Terapiatyössäni pidän keskeisenä luottamuksellista työskentelysuhdetta. Terapiassa olen aktiivinen ja samalla asiakkaan toiveita ja tavoitteita kunnioittava. Mietimme yhdessä yksilöllisesti, millaisesta työskentelystä on hyötyä. Yhdistän työskentelyssäni tutkimukseen perustuvia ajattelutapoja ja menetelmiä useasta viitekehyksestä käsin.

Minulla on väitöskirjatutkimuksen ja terapeuttisen työn kautta kokemusta identiteetin muodostumisesta ja sen yhteyksistä hyvinvointiin ja elämän tavoitteisiin. Lisäksi minulla on kokemusta ilmastonmuutokseen ja luontokatoon liittyvien tunteiden käsittelystä ja ympäristöahdistuksesta.

Opiskelen tällä hetkellä itsemyötätunnon edistämistä psykoterapiassa (SCIP – Self-Compassion in Psychotherapy, certificate program).

Hinnat: yksilöterapiakäynti 100 € / 45 min (pitkä terapia), 110 € / 45 min (lyhyt terapia ja psykologin tukikäynti).

Kela-korvaus kuntoutuspsykoterapiassa on mahdollista aikaisintaan helmikuussa 2022.

Yhteystiedot: psykologi.elina.marttinen [ät] gmail.com


<< takaisin