Sofia Lindgren

Palvelut: Tarjoan koulutusvaiheen pitkiä ja lyhyitä (12-20 käyntiä) terapioita sekä yksittäisiä psykologin konsultaatiokäyntejä nuorille ja aikuisille. Koulutuspsykoterapiasta asiakas ei voi saada Kelan kuntoutuspsykoterapian korvausta.

Koulutukseltani olen psykologi. Ajankohtaisesti opiskelen lisäksi integratiiviseksi psykoterapeutiksi (kohderyhmänä nuoret ja aikuiset). Minulla on kokemusta sekä nuorten että aikuisten kanssa työskentelystä, ja työkokemukseni painottuu erityisesti perusterveydenhuollon sekä oppilashuollon palveluihin.

Terapeuttina olen kuunteleva, empaattinen ja aidosti kiinnostunut asiakkaistani. Tärkeää minulle on luoda lämmin ja luottamuksellinen työskentelytila, joka mahdollistaa asioiden puheeksi ottamisen turvallisesti. Koen toimivan yhteistyösuhteen olevan olennainen osa terapeuttista työskentelyä. Työskentelytapani perustuu eri viitekehysten ja menetelmien yhdistämiseen. Terapian yhtenä tavoitteena on lisätä asiakkaan ymmärrystä itsestä ja omasta tilanteesta, ja yhdessä löytää ne työskentelyn muodot, jotka palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinnat: Yksilöterapiakäynti 70 € / 45 min.

Yhteystiedot: sofia.h.lindgren [ät] gmail.com


<< takaisin