Benina Jakobson

Palvelut: Tarjoan yksilökäyntejä aikuisille ja nuorille aikuisille (18 vuotta täyttäneille). Minulle voit tulla käymään kerran, muutaman kerran tai pitkäänkin terapiaan – elämäntilanteesi ja tarpeesi mukaan. KELA tukee käyntejä, jos sinulla on päätös kuntoutuspsykoterapiaan.

Käynneillä tehdään sellaista, mistä sinä koet olevan itsellesi hyötyä. Eri ihmisille ja myös terapian eri vaiheissa ne saattavat olla eri asioita. Ehkä kaipaat kuuntelijaa, ehkä aktiivista keskustelijaa. Ehkä tarvitset paikan, jossa saat olla rauhassa tunnustelemassa omia tunteitasi –  ja ehkä jossakin vaiheessa sitä, mitä niistä ja minkä verran tuntuu tai ei tunnu sopivalta jakaa toisen kanssa. Myös omien tarpeiden ja toiveiden tunnistaminen ja tunnustaminen – samoin kuin niissä pettyminen ja sen seuraukset – ovat meille kaikille ihmisille tärkeitä teemoja ja terapiakäyntien mahdollisia keskustelunaiheita.

Käynneillä pääasiassa istutaan vastatusten ja puhutaan, mutta halutessasi voidaan ajatusten ja tunteiden selvittämiseksi käyttää terapiatekniikoita, kuten esimerkiksi tyhjiä tuoleja, rajanvetoharjoituksia tai kirjeiden kirjoittamista. Välillä voidaan myös istua ihan hiljaa. Minä yritän olla kaikissa tärkeissä teemoissa apuna ja tukena sellaisella tavalla, jonka huomaamme sinua auttavan.

Yhteystiedot: Valitettavasti en voi tällä hetkellä ottaa uusia asiakkaita


<< takaisin