Päivi Turpeinen

Palvelut: Tarjoan lyhyttä ja pitkää yksilöpsykoterapiaa aikuisille. Vastaanotolleni ovat tervetulleita myös asiakkaiden läheiset ja perheenjäsenet. Mielenterveystyön ammattilaisille tarjoan yksilö- ja ryhmämuotoista työnohjausta.

Koulutukseltani olen psykologian lisensiaatti, psykoterapian erikoispsykologi ja integratiivinen psykoterapeutti. Minulla on pitkä kokemus mielenterveystyöstä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Olen perehtynyt integratiivisessa terapiakoulutuksessani useisiin eri psykoterapiasuuntauksiin, mikä antaa minulle valmiuden miettiä kunkin asiakkaan kanssa yksilöllisesti, millaisesta työskentelystä asiakas hyötyy.

Työotteeltani olen aktiivinen mutta asiakkaan tavoitteita ja toiveita kunnioittava. Työskentelyssäni korostuvat asiakkaasta lähtöisin olevien tavoitteiden yhteinen määritteleminen, työtapojen yhteinen suunnitteleminen sekä hoidon etenemisestä keskusteleminen.

Erityisesti olen perehtynyt terapiasuhteen merkitykseen psykoterapiahoidon tuloksille. Pyrin tämän tietämykseni avulla luomaan hoitosuhteesta sellaisen, missä asiakkaan on turvallista tuoda esiin monenlaisia toiveita, tunteita ja ajatuksia liittyen omaan elämäänsä sekä terapiaan

Hinnat: Yksilöterapiakäynti 100 € / 45 min. Valitettavasti ei tilaa uusille asiakkaille.

Yhteystiedot: paivi.a.turpeinen [ät] gmail.com, p. 0407486828


<< takaisin