Harri Valkonen

Palvelut: Tarjoan yksilöllisesti räätälöityä pitkää ja lyhyttä integratiivista psykoterapiaa aikuisille.

Olen psykologian tohtori, psykoterapian erikoispsykologi ja Valviran hyväksymä integratiivinen kouluttajapsykoterapeutti (VET). Tällä hetkellä en valitettavasti voi ottaa uusia potilaita.

Olen työskentelyotteeltani aktiivinen, mutta tilaa antava. Satsaan työssäni erityisen paljon siihen, että potilas kokee vastaanotolla tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi omana itsenään – ja mieltää yhteistyön kanssani tulokselliseksi omien tavoitteidensa kannalta. Psykoterapeuttina olen inhimillinen, empaattinen, rauhallinen, avarakatseinen ja tarkkanäköinen.

Terapiaistunnoilla keskeisimpänä työmuotonani on tutkiva, ymmärrystä ja uusia näkökulmia lisäämään pyrkivä keskustelu potilaan kanssa hänen vaikeista kokemuksistaan, oireistaan tai ongelmistaan. Tarpeen mukaan ja yksilöllisesti räätälöidysti hyödynnän eri psykoterapiamuotojen psykoterapiatekniikoita. Erilaisten tekniikoiden käytöstä neuvottelen ja sovin aina potilaan kanssa, jotta hän voi kokea käytetyt tekniikat mielekkäinä ja perusteltuina omien muutostavoitteidensa kannalta.

Hinnat: Yksilöterapiakäynti 100 € / 45 min.

Yhteystiedot: harri.a.valkonen [ät] gmail.com, p. 044-3439119 (yhteydenotot mieluiten sähköpostitse)


<< takaisin