Gudrun Kristmannsdottir

Palvelut: Tarjoan sekä lyhyttä että pitkää psykoterapiaa, lyhyitä konsultaatioita ja apua elämän kriiseihin. Tapaan myös mielelläni nuorten vanhempia, jotka tarvitsevat tukea vanhemmuuteen tai neuvoja nuoren psyykkisissä ongelmissa. Sen lisäksi tarjoan työnohjausta mielenterveystyön ammattilaisille potilastyön yksilö- ja ryhmätyönohjausta.

Olen erikoispsykologi ja integratiivinen kouluttajapsykoterapeutti. Minulla on 20 vuoden kokemus mielenterveystyöstä sekä nuorten että aikuisten kanssa. Olen ollut sekä julkisella- että yksityisellä puolella psykologina ja psykoterapeuttina. Minulla on ollut yksityisvastaanotto vuodesta 2011 ja vuodesta 2016 olen työskennellyt kokonaan yksityisenä ammatinharjoittajana.

Erityisosaamiseni ovat syömishäiriöinen mieli, hoito ja psykoterapeuttinen prosessi. Kehonkuvahäiriöt, keholliset terapeuttiset menetelmät ja mentalisaatioon perustuva terapia ovat myös erityisosaamisalueitani. Minulla on ryhmäliikuntaohjaajakoulutus, ja olen työskennellyt liikunta-alalla 25 vuotta ja kouluttanut liikunnan ammattilaisia kehonkuvahäiriöistä, syömishäiriöistä ja pakonomaisesta liikunnasta.

Potilaiden hoitamisen lisäksi olen konsultoinut ja työnohjannut ammatti-ihmisiä syömishäiriöpotilaiden terapeuttisesta hoidosta ja olen myös kouluttanut ja työnohjannut syömishäiriöistä ja kehonkuvahäiriöistä eri puolella Suomea. Ohjaan myös potilasryhmiä.

Olen melko rento ja helposti lähestyttävä terapeutti, joka on tapaamisissa aktiivinen, avoin ja osallistuva. Minulle on tärkeää, että asiakas kokee tulevansa kuuluksi ja vakavasti otetuksi. Työotteeni on vahvasti integratiivinen, eri näkökulmia yhdistelevä ja tutkimustietoa hyödyntävä. Menetelmät määräytyvät asiakkaan ongelmien, toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tarjoan palveluja suomeksi, englanniksi ja islanniksi.

Hinnat: Yksilöterapiakäynti 105 € / 45 min.

Yhteystiedot: Kristmannsdottir [ät] liikkuvamieli.com

Lisätietoa: Minduu.fi


<< takaisin