Pekka Ollila

Palvelut: Teen aikuisten ja nuorten psykoterapiaa, pääasiassa pitkiä Kela -terapioita. Yksilöterapian lisäksi tarjoan pari- ja perheterapiaa, konsultaatioita ja psykologin tutkimuksia / arvioita, ja työnohjausta mielenterveystyön ammattilaisille.

Olen koulutukseltani psykologian lisensiaatti, ja integratiivinen psykoterapeutti. Olen työskennellyt pitkään aikuisten mielenterveyspalvelujen parissa psykiatrian avo- ja sairaalapuolella, myös esimiestehtävissä. Olen myös pitkään ohjannut psykologian loppuvaiheen opiskelijoita.

Terapiatyössäni pyrin muodostamaan hyvän ja turvallisen yhteistyösuhteen asiakkaan kanssa, ja sen puitteissa edistämään yhdessä sovittuja tavoitteita. Omassa tavassani tehdä psykoterapiaa on ensisijaista ymmärrystä lisäävä keskustelu. Yksilöllisten tavoitteiden lisäksi psykoterapia johtaa usein asiakkaan parempaan omien tarpeiden tunnistamiseen, myötätuntoisempaan suhtautumiseen itseä kohtaan ja asiakkaan lisääntyneisiin toimintamahdollisuuksiin erityisesti ihmissuhteissa.

Hinnat: En voi ottaa tällä hetkellä uusia asiakkaita pitkään psykoterapiaan. Yksilöterapiakäynti 110 € / 45 min. Pariterapia 140 € / 45 min.

Yhteystiedot: pekka.ollila [ät] gmail.com, p. 040 577 6733


<< takaisin