Leena Laurto

Palvelut: Tarjoan yksilöpsykoterapiaa aikuisille sekä yli 16-vuotiaille nuorille. Psykoterapiaan on mahdollista hakea Kela-korvausta. Lisäksi tarjoan konsultaatiokäyntejä eri ikäisille, työterveyspsykologin palveluita yrityksille sekä työnohjausta mielenterveystyön ammattilaisille.

Olen koulutukseltani psykologi ja psykoanalyyttinen psykoterapeutti. Kouluttauduin tällä hetkellä psykoanalyytikoksi ja kouluttajapsykoterapeutiksi. Lisäksi minulla on työterveyspsykologin pätevyys ja lisäkoulutusta erilaisten kriisien ja traumaattisten tilanteiden hoidosta sekä psykologisista tutkimuksista. Aikaisemmin olen työskennellyt psykologina psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa sekä työterveyshuollossa. Olen terapeuttina aktiivinen, tutkiva ja ymmärtämään pyrkivä.

Pitkäkestoisessa psykoanalyyttisessa psykoterapiassa käydään yleensä kaksi kertaa viikossa ja hoito voi kestää useampia vuosia. Psykoanalyyttisessa ajattelussa keskeistä on pyrkiä tunnistamaan ja huomioimaan tiedostamattomalla tasolla vaikuttavat mielen yllykkeet. Terapiassa tutkitaan myös elämänhistoriaa ja erilaisia vuorovaikutussuhteita. Turvallisen ja luottamuksellisen psykoterapeuttisen hoitosuhteen turvin on mahdollista käydä läpi vaikeitakin kokemuksia joiden kanssa on joutunut aikaisemmin selviämään liian yksin.

Hinnat: Yksilöterapiakäynti 100 € / 45 min. Minulla on avoinna yksi paikka psykoanalyysiin, missä tapaamiset kolmesti viikossa. Muutoin pystyn tarjoamaan uusia aikoja vain työterveyshuollon asiakkaille.

Työterveyspsykologin vastaanoton hinnoittelu neuvotellaan erikseen yrityksen kanssa.

Yhteystiedot: l.laurto [ät] gmail.com, p. 040 5177286


<< takaisin