Sanna Lehikoinen

Palvelut: Tarjoan lyhyttä ja pitkää psykoterapiaa aikuisille ja nuorille. Lisäksi tarjoan työnohjausta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä työterveyspsykologin tiedonanto- ja neuvontakäyntejä työterveyshuollon asiakkaille.

Koulutukseltani olen psykologian lisensiaatti, integratiivinen psykoterapeutti ja työterveyspsykologi. Minulla on pitkä kokemus mielenterveystyöstä psykoterapeuttina ja työterveyspsykologina.

Terapeuttina olen asiakasta arvostava ja pyrin löytämään jokaiselle asiakkaalle sopivan työskentelytavan. Painotan työskentelyssä tutkivaa otetta, jossa yhteistyössä luomme ymmärrystä kokemuksiin, oireisiin ja tunteisiin.

Olen perehtynyt erityisesti kognitiivis-analyyttisiin terapiamenetelmiin, joiden avulla voi lyhytaikaisellakin työskentelyllä lisätä ymmärrystä omasta tilanteesta ja kokemuksista, ja pitkissä terapioissa ne voivat toimia hoidon tukena. Keskustelu, asiakkaan omat ajatukset ja kokemukset luovat pohjan työskentelylle ja erityiset menetelmät voivat tarvittaessa vahvistaa sitä ja antaa keinoja selviytyä paremmin arjessa.

Hinnat: Yksilöterapiakäynti 105 € / 45 min. Tällä hetkellä en valitettavasti pysty ottamaan uusia asiakkaita Kelan kuntoutuspsykoterapiaan.

Työterveyshuollon käynnit ja työnohjaukset sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot: sanna.lehikoinen [ät] psykoterapiapalvelu.com, p. 040 860 1312


<< takaisin