Elina Marttinen

Elina Marttinen

Palvelut: Tarjoan pitkiä psykoterapioita, lyhytterapioita sekä yksittäisiä konsultaatiokäyntejä aikuisille ja nuorille (yli 16-vuotiaat). Minulla on pätevyys tarjota Kelan kuntoutuspsykoterapiaa. Lisäksi tarjoan työnohjausta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Olen integratiivisesti suuntautunut psykoterapeutti, psykologi ja psykologian tohtori. Minulla on pitkä kokemus ennaltaehkäisevästä mielenterveystyöstä järjestössä.

Terapeuttina olen lämmin, empaattinen ja keskusteleva. Terapiatyössäni pidän keskeisenä luottamuksellista työskentelysuhdetta. Terapiassa olen aktiivinen ja samalla asiakkaan toiveita ja tavoitteita kunnioittava. Mietimme yhdessä terapian alussa ja sen aikana tilanteen mukaan ja yksilöllisesti, millaisesta työskentelystä on hyötyä. Yhdistän työskentelyssäni tutkimukseen perustuvia ajattelutapoja ja menetelmiä useasta viitekehyksestä käsin.

Minulla on väitöskirjatutkimuksen ja terapeuttisen työn kautta kokemusta identiteetin muodostumisesta ja sen yhteyksistä hyvinvointiin, tavoitteisiin ja motivaatioon. Lisäksi minulla on kokemusta ilmastonmuutokseen ja luontokatoon liittyvien tunteiden käsittelystä ja ympäristöahdistuksesta. Minulla on lisäkoulutusta itsemyötätunnon edistämisestä psykoterapiassa (SCIP – Self-Compassion in Psychotherapy -certificate).

Hinnat: 120 € / 45 min.

Yhteystiedot: psykologi.elina.marttinen [ät] gmail.com


<< takaisin